Magamról

26 évig az üzleti életben dolgoztam, pénzügyi, gazdasági, marketing-programszervezési területen. Közép- és felső vezetőként a munkámban kiemelt szerepe volt az emberekkel való kapcsolatoknak és a kommunikációnak, amelyek által sokat tanultam az emberi működésről. Megtanultam, hogy a tiszta kapcsolatok és a jó kommunikáció a cég sikerének záloga, és hogy a cég legnagyobb és egyben kihasználatlan potenciálja az emberekben, illetve az ő képességeik gondozásában és fejlesztésében rejlik.

Az emberi psziché iránti érdeklődésemből fakadóan kezdtem el 2006-ban integrál pszichológiát, klasszikus coachingot, majd Integrál Coachingot tanulni, valamint módszertanokban képződni.

2018. elején új szakmai szerelem köszöntött be az életembe az Accelium módszertana által, amelyben összekapcsolódik a játékosság, az önreflexió és a tudatosság, valamint a készség- és gondolkodásfejlesztés.2000 óta járom a saját önismereti utamat, mert abban hiszek, hogy a fejlődésünk egy soha véget nem érő folyamat. Életstílussá vált számomra az integrál szemlélet, a fejlődés és a tanulás.

Minden lépésemnek helye volt az úton, melyet idáig megtettem: így válhattam azzá, aki jelenleg vagyok, és ezzel a tapasztalattal kísérem azokat, akik szeretnék bejárni a saját útjukat.

Az Acceliumban két, számomra nagyon fontos dolgot találtam meg: a játékot, mert mindig szerettem játszani, és a fejlődést, ami szintén végigkísérte az életemet.

Vezetői tapasztalatomból ismerem az üzleti közeget és a valamilyen készség aktuális hiányából eredő feszültséget, amely hiány ráadásul nemcsak a szakmai életünkben jelentkezhet, hanem magánemberként is.

Többek között ezért érzem magam szerencsésnek, hogy egy olyan fejlesztési módszerrel foglalkozom, amely segíthet az embereknek abban, hogy mind a szakmai, mind a magánéletükben elégedettebbé és sikeresebbé  váljanak.