Cégeknek

.

Az üzleti közeg gyakran terhelt a magas szintű elvárásoktól, teljesítménykényszertől, szigorú szabályoknak megfeleléstől, stressztől és konfliktusoktól. Közép- és felsővezetőként megtanultam, hogy a tiszta kapcsolatok és a jó kommunikáció a cég sikerének záloga, és hogy a cég legnagyobb és egyben kihasználatlan potenciálja az emberekben, illetve az ő képességeik gondozásában és fejlesztésében rejlik.

Minden munkavállaló a tudása mellett a személyiségével, a lelkével is jelen van a munkahelyén, és a munkahelyi és magánéleti, emberi oldalt érintő nehézségek akarva-akaratlanul begyűrűznek a munkavégzésébe is. Ha ezeket nem tudja hatékonyan kezelni és hosszútávon fennállnak, akkor a teljesítménye is várhatóan csökkenni fog, esetleg megbetegszik, vagy felmond.

Általánosságban a munkahelyi jóllét fogalmához a testi és lelki jóllét, pszichoszociális tényezők és a munkakörnyezet tartozik.

Ahogy sok vállalatnál gondot fordítanak a munkavállalók fizikai egészségére, ugyanennyire szükség van arra is, hogy legyen, aki gondoskodik a lelki jóllétükről. A kettő - a fizikai test és a lélek állapota - nem felcserélhető fogalmak. Mindkettő ugyanolyan mértékben hozzájárul az általános hangulathoz, teljesítményhez, motiváltsághoz, ezek által pedig a sikerhez és az elégedettséghez.

Támogatást kínálok abban, hogy a munkavállalók megtalálják a helyes egyensúlyt a magánélet és munka között, kellő felkészültséggel és motiváltsággal legyenek jelen, és hogy a lelküket ne kelljen otthon hagyniuk annak érdekében, hogy jól végezzék a munkájukat.

Vezetői tapasztalatomból ismerem az üzleti közeget, a valamilyen készség aktuális hiányából és a motiválatlanságból eredő feszültséget, a társas kapcsolatokból eredő konfliktusok kezelését, a kiégést és annak tüneteit, a túlterheltséget és annak kezelési módjait, és a munkahelyi stresszel való megbirkózást.

A munkavállalói coaching programok a munkahelyi jóllét lelki oldalát támogatják, míg az Accelium programok első sorban a készségfejlesztésre fókuszálnak, egyidejűleg fejlesztve az önreflexiót és a tudatosságot.

Ha a munkatársai elégedettségén és jóllétén keresztül szeretne tenni a cége sikeréért, örömmel működök ebben együtt.

Olvasson bővebben a Munkavállalói coaching programokról…

Olvasson többet az Accelium programokról...

Copyright © 2018 Bobák Szilvia. Minden jog fenntartva.

 .