Cégeknek

Fedezze fel az Accelium játék-alapú képzési, értékelési és kiválasztási eszközeit!

Az Accelium logikai és stratégiai játékokat használ a stratégiai gondolkodás, valamint a társadalmi és érzelmi képességek értékelésére és fejlesztésére, lehetővé téve az egyének és a csapatok számára, hogy módszeresebben és rugalmasabban kezeljék a modern gazdaság dinamikus igényeit.

A mögöttes rendszer mesterséges intelligencia alapú, amely a képzési megoldás esetében azt jelenti, hogy az első perctől kezdve figyeli a résztvevő viselkedését, döntéseit, lépéseit, azonnali visszajelzést ad, ennek köszönhetően minden egyes felhasználó személyre szabott tanulási folyamaton megy keresztül.

Ugyanígy mesterséges intelligencia található a visszajelzési és értékelési rendszer mögött, amelyben a hatékony értékelési algoritmusok több adatfolyamot elemeznek valós időben, és egy mély, többdimenziós felhasználói profilt generálnak több kognitív és viselkedési mutató alapján.

És végül, de nem utolsó sorban a rendszer megfelel a mai kor kihívásának azzal is, hogy könnyen hozzáférhető. Az Accelium online gyakorlatai és tesztjei számítógépen és mobilkészülékeken napi 24 órában elérhetők. A résztvevőknek saját fiókjuk van, amelyben gyakorolnak és kitöltik a teszteket.

Találja meg a cégének leginkább megfelelő megoldást!Készség- és gondolkodásfejlesztő tréning

Az Accelium PRO tréningprogram alapvető célja, hogy a gondolkodó játékokból eredő stratégiai elméleteket, gondolkodásmódokat megismerjük és felhasználjuk az élet különböző területein, például a munkánk során. Segít a vezetőknek és a munkatársaknak hatékonyabbá, módszeresebbé és rugalmassá válni a mindennapokban.

További részletek...

Egyéni fejlesztési
folyamat

Az egyéni folyamat lehetőséget biztosít a személyes fejlesztésre, különös tekintettel azokra a készségekre, amelyekkel a tréning során is foglalkozunk, és amelyeket más módszerekkel egyébként nehezebb fejleszteni. Az egyéni fejlesztési folyamatnak nem előfeltétele a tréningprogram.

További részletek...

Kiválasztás, toborzás,
munkahelyi értékelés

Az Accelium Talent játék alapú értékelő eszköz, amely értékeli a kritikus gondolkodást. Ez lehetővé teszi az alkalmazottak és az álláskeresők készségeinek gyors, vonzó és hatékony tesztelését, exkluzív betekintést nyújtva a sikerességet meghatározó képességekbe.

További részletek...

ISMERJE MEG AZ ACCELIUM MEGOLDÁSAIT AZ
2020. OKTÓBER 14-ÉN 16 ÓRAKOR KEZDŐDŐ, 1,5 ÓRÁS
INGYENES WEBINÁRIUMON!

Kérem, hogy a jelentkezéshez töltse ki az alábbi űrlapot!
A webinárium részleteit a jelentkezést követően küldöm el.

Adatkezelési szabályzat
Ha bármelyik megoldás felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal, 
hogy egy személyes/online találkozás keretében bemutassam annak részleteit!

Bobák Szilvia
Accredited Accelium Professional
tréner és coach

Telefon: +3630-241-0372
0
Copyright © 2018 Bobák Szilvia. Minden jog fenntartva.
Email: sz.bobak@accelium.eu, Telefon: +3630-241-0372

 .