Cégeknek

.

Az üzleti közeg gyakran terhelt a magas szintű elvárásoktól, teljesítménykényszertől, szigorú szabályoknak megfeleléstől, stressztől és konfliktusoktól. Közép- és felsővezetőként megtanultam, hogy a tiszta kapcsolatok és a jó kommunikáció a cég sikerének záloga, és hogy a cég legnagyobb és egyben kihasználatlan potenciálja az emberekben, illetve az ő képességeik gondozásában és fejlesztésében rejlik.

Minden egyes dolgozó a személyiségét, ezen keresztül pedig a lelkét is viszi magával a munkába - a saját gondjait, elakadásait, frusztrációit és félelmeit. Ha ezeket nem tudja hatékonyan kezelni és hosszútávon fennállnak, akkor a teljesítménye is várhatóan csökkenni fog, esetleg megbetegszik, vagy felmond.

Általánosságban a munkahelyi jóllét fogalmához a testi és lelki jóllét, pszichoszociális tényezők és a munkakörnyezet tartozik.

Ahogy sok vállalatnál gondot fordítanak a munkavállalók fizikai egészségére, ugyanennyire szükség van arra is, hogy legyen, aki gondoskodik a lelki jóllétükről. A kettő - a fizikai test és a lélek állapota - nem felcserélhető fogalmak. Mindkettő ugyanolyan mértékben hozzájárul az általános hangulathoz, teljesítményhez, motiváltsághoz, ezek által pedig a sikerhez és az elégedettséghez. A munkavállalói coaching a munkahelyi jóllét lelki oldalát támogatja.

Ha a munkatársai elégedettségén és jóllétén keresztül szeretne tenni a cége sikeréért, örömmel működök ebben együtt.

Olvasson bővebben a munkavállalói coachingról…

Copyright © 2018 Bobák Szilvia. Minden jog fenntartva.

 .