Munkavállalói coaching programok

A jelenlegi gazdasági helyzetben nemcsak munkaerő hiány van, hanem a szakképzett és elkötelezett munkavállalók hiánya. Ennek következtében kerül egyre jobban előtérbe a már meglévő munkaerő megtartása és jólléte.

Az a munkavállaló, aki elégedett és motivált, jobban teljesít és hatékonyabban járul hozzá a cég - nem csak pénzügyi - céljainak eléréséhez. A legtöbb kihasználatlan potenciál egy cégben az emberekben van.

Ennek az emberi potenciálnak a kidolgozását célozzák a munkavállalói coaching programok, amely a cég beosztott dolgozóinak szól, az ő motiváltságuk, kiegyensúlyozottságuk növelését, valamint a munkahelyi viszonyok és elakadások tisztázását. Az egyéni coaching ülések megegyezés szerinti rendszerességgel történnek.


Keressen bizalommal, ha szeretné magasabb szintre emelni munkatársai jóllétét,
és szeretne hatékony, motivált, jó hangulatú munkakörnyezetet kialakítani!
Vállalati Lélektér

Ahogy sok vállalatnál gondot fordítanak a munkavállalók fizikai egészségére, ugyanennyire szükség van arra is, hogy legyen, aki gondoskodik a lelki jóllétükről. Mindkettő ugyanolyan mértékben hozzájárul az általános hangulathoz, teljesítményhez, motiváltsághoz, ezek által pedig a sikerhez és az elégedettséghez.

Sokszor az is elég, hogy biztonságos közegben kibeszéljük magunkból a feszítő, és a gondolatainkat kitöltő kérdéseket, és van, hogy továbblépést segítő felismerésekre, válaszokra van szükségünk, első sorban önmagunktól.

A Vállalati LélekTér ezt a támogatást nyújtja cégre szabott megoldásokkal.

Egyéni coaching/fejlesztés

A legtöbb cég ma már biztosít coachingot, egyéni fejlesztést a felső- és középvezetői részére. Azonban egy cég sikeres működéséhez a nem vezető beosztású munkavállalók fejlesztése is szükséges.

A cég szempontjából kulcsszerepet játszó munkavállalók részére nyújtott egyéni coachingfolyamat nemcsak szakmai szempontból lehet eredményes a cég számára, hanem a munkavállaló által érzett megbecsülés növeli az elkötelezettséget, és továbbgyűrűzve az employee branding részévé is válhat.

Kapcsolat:

Bobák Szilvia
Integrál szemléletű coach és tanácsadó, Accelium Professional

Email: bobak.szilvi@bobax.hu
Telefon: +3630-241-0372
Copyright © 2018 Bobák Szilvia. Minden jog fenntartva.

 .