Munkavállalói coaching

A jelenlegi gazdasági helyzetben nemcsak munkaerő hiány van, hanem a szakképzett és elkötelezett munkavállalók hiánya. Ennek következtében kerül egyre jobban előtérbe a már meglévő munkaerő megtartása és jólléte.

Az a munkavállaló, aki elégedett és motivált, jobban teljesít és hatékonyabban járul hozzá a cég - nem csak pénzügyi - céljainak eléréséhez. A legtöbb kihasználatlan potenciál egy cégben az emberekben van.

Ennek az emberi potenciálnak a kidolgozását célozza a munkavállalói coaching, amely elsősorban a cég dolgozóinak szól, az ő motiváltságuk, kiegyensúlyozottságuk növelését, valamint a munkahelyi viszonyok és elakadások tisztázását. Az egyéni coaching ülések megegyezés szerinti rendszerességgel történnek, és kiegészíthetőek specifikus témákra irányuló tréningekkel is (kommunikációs problémák a cégben, túlterheltség, stressz).

Minden munkavállaló a tudása mellett a személyiségével, a lelkével is jelen van a munkahelyén, és a munkahelyi és magánéleti, emberi oldalt érintő nehézségek akarva-akaratlanul begyűrűznek a munkavégzésébe is. Támogatást kínálok abban, hogy a munkavállalók megtalálják a helyes egyensúlyt a magánélet és munka között, kellő felkészültséggel és motiváltsággal legyenek jelen, és hogy a lelküket ne kelljen otthon hagyniuk annak érdekében, hogy jól végezzék a munkájukat.

Saját közép- és felsővezetői tapasztalatomból ismerem az üzleti közeget, a valamilyen készség aktuális hiányából és a motiválatlanságból eredő feszültséget, a társas kapcsolatokból eredő konfliktusok kezelését, a kiégést és annak tüneteit, a túlterheltséget és annak kezelési módjait, és a munkahelyi stresszel való megbirkózást.

Keressen bizalommal, ha szeretné magasabb szintre emelni munkatársai jóllétét,
és szeretne hatékony, jó hangulatú munkakörnyezetet kialakítani!


Copyright © 2018 Bobák Szilvia. Minden jog fenntartva.

 .